Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΆλλα αναλώσιμα

Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής υψηλής συχνότητας

Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής υψηλής συχνότητας

Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής υψηλής συχνότητας
Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής υψηλής συχνότητας Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής υψηλής συχνότητας

Μεγάλες Εικόνας :  Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής υψηλής συχνότητας

Λεπτομέρειες: Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΣΥΝΟΛΟ
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T

Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής υψηλής συχνότητας

περιγραφή
Ονομασία προϊόντος: εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής υψηλής συχνότητας Εφαρμοστέες βιομηχανίες:: Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων, εγκαταστάσεις κατασκευής
Τύπος:: Θερμάστρα επαγωγής Υλικό:: Ανοξείδωτο ατσάλι
Βίντεο εξερχόμενη επιθεώρηση:: Υπό την προϋπόθεση Εφαρμογή:: Θέρμανση, σφυρηλάτηση, τήξη, σκλήρυνση και κ.λπ.
Ψύξη:: Νερό Αρχή:: Ηλεκτρομαγνητική θέρμανση επαγωγής
Υψηλό φως:

Ηλεκτρομαγνητικός εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής

,

Λειώνοντας εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής

,

Ηλεκτρομαγνητική μηχανή θέρμανσης επαγωγής

Τι είναι η επαγωγική θέρμανση;

Η επαγωγική θέρμανση είναι μια γρήγορη, αποτελεσματική, ακριβής και επαναλαμβανόμενη μέθοδος θερμικής επεξεργασίας για τη θέρμανση μετάλλων ή άλλων ηλεκτρικά αγώγιμων υλικών. Το υλικό είναι μέταλλο όπως χάλυβας, σίδηρος, ορείχαλκος, αλουμίνιο, κράμα, χαλκός,ανοξείδωτος χάλυβας, βολφράμιο, νικέλιο, πολύτιμα μέταλλα, ασήμι, ψευδάργυρος, χρυσός κ.λπ. ή να είναι ημιαγωγοί όπως καρβίδιο του πυριτίου, άνθρακας ή γραφίτης.

 

Πώς λειτουργεί η επαγωγική θέρμανση;

Η επαγωγική θέρμανση είναι η διαδικασία θέρμανσης ενός ηλεκτρικά αγώγιμου αντικειμένου (συνήθως ενός μετάλλου) με ηλεκτρομαγνητική επαγωγή, όπου δημιουργούνται δινορεύματα (ονομάζονται επίσης ρεύματα Foucault) μέσα στο μέταλλο και η αντίσταση οδηγεί σε θέρμανση Joule του μετάλλου.

Σε μια βασική εγκατάσταση επαγωγικής θέρμανσης που φαίνεται στα δεξιά, ένα τροφοδοτικό ραδιοσυχνοτήτων στερεάς κατάστασης στέλνει ένα ρεύμα εναλλασσόμενου ρεύματος μέσω ενός επαγωγέα (συχνά ένα πηνίο χαλκού) και το μέρος που πρόκειται να θερμανθεί (το τεμάχιο εργασίας) τοποθετείται μέσα στον επαγωγέα.Ο επαγωγέας χρησιμεύει ως πρωτεύων μετασχηματιστή και το προς θέρμανση μέρος γίνεται δευτερεύον βραχυκύκλωμα.Όταν ένα μεταλλικό μέρος τοποθετείται μέσα στον επαγωγέα και εισέρχεται στο μαγνητικό πεδίο, προκαλούνται κυκλοφορούντα δινορεύματα μέσα στο εξάρτημα.

 

Αρχή της επαγωγικής θέρμανσης

 

Η αρχή της επαγωγικής θέρμανσης υψηλής συχνότητας είναι ότι εφαρμόζει εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής συχνότητας σε μια αγωγιμότητα που είναι τυλιγμένη σε κυκλική (συνήθως χάλκινος σωλήνας) για να παράγει ροή, μετά βάζει το μέταλλο σε αυτήν την περιοχή για να κάνει τη ροή να διατρέχει και δινορεύμα θα δημιουργηθεί προς την κατεύθυνση της αυτοσύλληψης με ροή (περιστροφικό ρεύμα), το επαγόμενο ρεύμα στη συνέχεια παράγει θερμότητα υπό την επίδραση του δινορευματικού ρεύματος, επομένως αυτή η μέθοδος θέρμανσης ονομάζεται θέρμανση επαγωγής.Ως εκ τούτου, το μέταλλο και άλλα αντικείμενα υπό θέρμανση μπορούν να θερμανθούν χωρίς επαφή.Αυτή τη στιγμή, ο χαρακτήρας του δινορευματικού ρεύματος βασίζεται στο ότι η επαγωγική θέρμανση στο αντικείμενο κοντά στο πηνίο είναι εξωτερικά ισχυρή αλλά εσωτερικά ασθενής.με αυτή την αρχή.Αυτό το σώμα θέρμανσης μπορεί να συγκεντρωθεί και να θερμανθεί όπου χρειάζεται για να επιτευχθεί άμεσα αποτέλεσμα, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση παραγωγής και την ικανότητα εργασίας.

 

Πλεονέκτημα της επαγωγικής θέρμανσης

 

Η επαγωγική θέρμανση μπορεί να θερμάνει το μέταλλο σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη θερμοκρασία, συμπεριλαμβανομένου του σημείου τήξης.

Η επαγωγική θέρμανση δεν αρέσει σε άλλες συνήθεις παραδοσιακές μεθόδους θέρμανσης.μπορεί να παράγει θερμότητα απευθείας από το ίδιο το μέταλλο.

Η επαγωγική θέρμανση μπορεί να θερμάνει ολόκληρο το μέταλλο.Επίσης μπορεί να θερμάνει ένα συγκεκριμένο μέρος του μετάλλου.

Η επαγωγική θέρμανση μπορεί να εξοικονομήσει κατανάλωση ενέργειας από άλλες παραδοσιακές μεθόδους ηλεκτρικής θέρμανσης.

 

Εφαρμογή επαγωγικής θέρμανσης

 

Θερμική επεξεργασία: ανόπτηση μετάλλων, σβήσιμο, σκλήρυνση, σφυρηλάτηση, σκλήρυνση κ.λπ.

Θερμή διαμόρφωση: θερμή έλαση, θερμική ανατροπή, θερμό σφυρηλάτηση κ.λπ.

Συγκόλληση: συγκόλληση μετάλλων, συγκόλληση εργαλείων κοπής, συγκόλληση με πριόνι, συγκόλληση υλικού σωλήνων, διαφορετική συγκόλληση μετάλλων κ.λπ.

Τήξη: τήξη χρυσού, ασημιού, χαλκού, σιδήρου, αλουμινίου κ.λπ.

Άλλη εφαρμογή: προσαρμογή συρρίκνωσης, ανάπτυξη μονού κρυστάλλου ημιαγωγών, θερμοσφράγιση κ.λπ.

Καταστήματα επισκευής μηχανημάτων εξοπλισμού θέρμανσης επαγωγής υψηλής συχνότητας 0

Εταιρικό Προφίλ

 

Η Shanghai ProMega Trading Co., Ltd. είναι επαγγελματίας κατασκευαστής που παράγει πιστοποιημένα προϊόντα και εξοπλισμό στη βιομηχανία εκτύπωσης και συσκευασίας.Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998. Τα κύρια προϊόντα μας είναι Auto Bender, Laser cutter, Diecutting machine, Hot stamping machine, Laminator, Dieboard κατασκευής εργαλεία και αναλώσιμα στη βιομηχανία συσκευασίας και εκτύπωσης.Με τα χειροκίνητα εργαλεία Auto Bender και Laser cutter, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ή να αναβαθμίσουν το dieshop εύκολα και να αυξήσουν σημαντικά την απόδοση.Οι κανόνες κοπής υψηλής ποιότητας μας διαθέτουν καλή σκληρότητα και τέλεια ευελιξία και έχουμε επίσης διάφορα είδη κανόνων τσάκισης, κανόνες διάτρησης, κανόνες κυμάτων, κανόνες κοπής, κανόνες φερμουάρ και κανόνες πτερυγίου κόλλας.Εξειδικευόμαστε επίσης σε λεπίδες γιατρών, μήτρα πτύχωσης, λεπίδες σέγας και διάφορα είδη διάτρησης, χάλυβα μήτρας κρότου, κόντρα πλακέ ως σανίδες πετρελαίου, μεμβράνες σχεδίασης, ελαστικό εκτόξευσης και εξοπλισμό που σχετίζεται με τη βιομηχανία κοπής με μήτρα.Είμαστε πάντα έτοιμοι να παρέχουμε ολοκληρωμένα προϊόντα για την κατασκευή, την εκτύπωση και τη συσκευασία προϊόντων κοπής.
FAQ
1. ποιοι είμαστε;
Βασιζόμαστε στη Σαγκάη της Κίνας, ξεκινάμε από το 2008, πουλάμε στη Νότια Αμερική (25,00%), στη Νότια Ασία (20,00%), στη Μέση Ανατολή (15,00%), στην Ανατολική Ευρώπη (10,00%), στη Νοτιοανατολική Ασία (9,00%), στη Βόρεια Αμερική(5,00%), Αφρική(5,00%), Κεντρική Αμερική(5,00%), Νότια Ευρώπη(5,00%), Ωκεανία(00,00%).Υπάρχουν συνολικά περίπου 5-10 άτομα στο γραφείο μας.

2. πώς μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα;
Πάντα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή.
Πάντα τελική επιθεώρηση πριν από την αποστολή.

3.τι μπορείτε να αγοράσετε από εμάς;
Κανόνας κοπής, Auto bender, μηχανή κοπής λέιζερ

4. γιατί να αγοράζετε από εμάς όχι από άλλους προμηθευτές;
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της εκτύπωσης και της συσκευασίας από το 2008, παρέχουμε μηχανήματα και αναλώσιμα κυρίως στη βιομηχανία μετά την εκτύπωση, ειδικά κοπή, κοπή χαρτιού, δίπλωμα και επικόλληση κουτιών, κοπή με λέιζερ και χάραξη CNC.

5. Τι υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε;
Αποδεκτοί όροι παράδοσης: FOB, CFR, CIF, EXW, CIP, FCA, CPT, DDP, DDU, Express Delivery;
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: USD,EUR,JPY,CAD,AUD,HKD,GBP,CNY,CHF;
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T, L/C, MoneyGram, Πιστωτική κάρτα, PayPal, Western Union, μετρητά, μεσεγγύηση.
Γλώσσα επικοινωνίας: Αγγλικά, Κινέζικα, Ισπανικά, Γαλλικά

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai ProMega Trading Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Stanley

Τηλ.:: +8618017582628

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)